4 juli 2017

Rondleidingen

Gerard David. Zien en beleven.

Veel mensen die Oudewater bezoeken, maken een rondwandeling door de historische binnenstad, al dan niet onder leiding van een gids. Een stadswandeling, alleen of in combinatie met een bezoek aan de Heksenwaag, het Touwmuseum, het stadhuis of één van

de drie kerken, een rondvaart, het kan allemaal, ook als onderdeel van verschillende groepsarrangementen, inclusief koffie drinken, lunch of diner.

Uw ‘menu naar keuze’ wordt samengesteld door het Toeristisch Informatiepunt Oudewater.

Ook een rondwandeling langs de werken van Gerard David van onze openluchttentoonstelling behoort tot de mogelijkheden. Als enige activiteit, of als onderdeel van een arrangement, dus.

Een rondwandeling onder leiding van een gids neemt 1 uur in beslag, maar kan op verzoek ook langer duren.

Natuurlijk kunnen bezoekers ook zelf een rondwandeling langs de werken van Gerard David maken. Die begint bij het kantoor van het TIP. Hier kan ook de kleine catalogus worden aangeschaft, die voor een zelfstandige wandeling onmisbaar is. Er zijn op de route 42 locaties met werken van David. Een wandeling duurt al gauw 1 uur of langer.

Tenslotte worden vóór Kerst en Pasen ook themawandelingen georganiseerd. Die worden aangekondigd op onze site en in de plaatselijke media.